Finland is celebrating its 100th anniversary.

Silenta was accepted as one of the official parters of SuomiFinland100 project. We have an honour to launch Suomi 100 hearing protectors for adults and kids.


   
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
 

 

 
   
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
 


 

silentasilentex


Silenta map

Silenta Group Oy

Silenta on yksi maailman johtavista kommunikaatio- sekä kupukuulonsuojainten valmistajista. Olemme erikoistuneet laadukkaiden kupusuojainten valmistamiseen ja kehittämiseen jo yli 50 vuoden ajan. Kuulonsuojainten ohella valmistamme myös kasvonsuojaimia ja teknisiä muoveja. Silenta tuotteet ovat Suomessa valmistettuja, CE-merkittyjä, testattu EN 352 ja ANSI S3.19-1974 standardien mukaisesti, ja toimintamme on ISO 9001:2008 sertifioitu.

Silenta kuulonsuojaimia toimitetaan ympäri maailmaa teollisuuteen, puolustusvoimille ja vapaa-ajan käyttötarkoituksiin. Yrityksemme tuotannosta 80–90% menee vientiin.

Silentan periaatteena on valmistaa ja markkinoida korkealuokkaisia työturvallisuustuotteita pään ja kasvojen suojaukseen, ja parantaa näin työhyvinvointia.

Silenta Group valmistaa myös elektronisia kuulonsuojaimia. Niin kupukuulonsuojainten, kuin elektronisten kuulonsuojainten alalla, Silenta tekee jatkuvaa tutkimus- ja kehitysyhteistyötä kumppaneidensa kanssa vastatakseen ajan haasteisiin. Elektroniset tuotteet ovat syntyneet tuloksena jatkuvasta T&K – työstä asiakkaiden tarpeisiin vastataksemme.