hearing protectors

Tuotteet

Set Descending Direction
 1. A-COM

  A-COM

  Kuulonsuojain-headset, joka mahdollistaa selkeän ja luotettavan kommunikoinnin äärimmäisen meluisissa ympäristöissä. Suoraliitäntä radiopuhelimeen ja ergonominen PTT-painike kuvussa. A-Com on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja pehmustetun päälakisangan, tilavien kupujen ja pehmeiden, helpostivaihdettavien tiivisterenkaiden ansiosta. Erittäin tehokkaan vaimennuksen ansiosta A-Com soveltuu käytettäväksi esimerkiksi teollisuudessa, lentokentillä ja muissa vaativissa meluympäristöissä. Liitännät saatavilla kaikkiin yleisimpiin radiopuhelinmalleihin. Suojattu elektroniikka takaa luotettavan toiminnan vaativimmissakin olosuhteissa.

 2. A-COM BT

  A-COM BT

  Langattomalla Bluetooth® - teknologialla varustettu kuulonsuojain-headset, joka mahdollistaa selkeän ja luotettavan kommunikoinnin äärimmäisen meluisissa ympäristöissä. Erittäin tehokkaan melunvaimennuksen ansiosta A-Com BT  soveltuu käytettäväksi esimerkiksi teollisuudessa ja lentokentillä.
  Suojain on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja pehmeiden tiivisterenkaiden, tilavien kupujen ja hyvän ergonomian ansiosta.
  Langaton Bluetooth® - yhteys matka- tai radiopuhelimeen. Häiritseviä johtoja tai kaapeleita ei tarvita.
   

 3. A-COM BT CAP

  A-COM BT CAP

  Langattomalla Bluetooth® - teknologialla varustettu kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain-headset, joka mahdollistaa selkeän ja luotettavan kommunikoinnin meluisissa ympäristöissä. Erittäin tehokkaan melunvaimennuksen ansiosta A-Com BT Cap soveltuu käytettäväksi esimerkiksi teollisuudessa, kaivoksissa ja laivoissa.

  Suojain on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja pehmeiden tiivisterenkaiden, tilavien kupujen ja hyvän ergonomian ansiosta. Langaton Bluetooth® - yhteys matka- tai radiopuhelimeen eikä häiritseviä johtoja tai kaapeleita tarvita. Silenta Clip-On adapterisysteemin avulla kuulonsuojain - headset on helppo liittää useimpiin markkinoilla oleviin kypärämalleihin. Silentex Cap-mallit voidaan liittää myös Multiscreens - kasvonsuojaimiin. 

 4. A-COM CAP

  A-COM CAP

  Suoraliitännällä varustettu kypäräkiinnitteinen kuulonsuojainheadset, joka mahdollistaa selkeän ja luotettavan viestinnän vaativimmissakin meluympäristöissä. Silenta Clip-On adapterisysteemin avulla kuulonsuojain-headset on helppo liittää yleisimpiin markkinoilla oleviin kypärämalleihin.

  Erittäin tehokkaan melunvaimennuksen ja korkean luotettavuuden ansiosta A-Com Cap soveltuu käytettäväksi esimerkiksi teollisuudessa, kaivoksissa ja laivoissa. Suojain on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja pehmeiden tiivisterenkaiden, tilavien kupujen ja hyvän ergonomian ansiosta. Silentex Cap-mallit voidaan liittää myös Multiscreens – kasvonsuojaimiin.

 5. A-COM FM

  A-COM FM

  A-COM FM viestintäkuulonsuojain FM-radiolla ja suorakytkennällä radiopuhelimiin. A-COM FM on suunniteltu vaativiin työympäristöihin, kuten eri teollisuudenalat ja voimalaitokset vaativat. Käyttäjän kuulo on suojattu, ja samalla voi kuunella suosikkiradiokanavia. Radio mykistyy automaattisesti, kun kuvussa olevaa PTT-painiketta painetaan kommunikointiin. Suorakytkentäkaapeli on integroitu kupuun eikä ylimääräisiä adaptereita radiopuhelinkytkentään tarvita. 

 6. A-COM FM CAP

  A-COM FM CAP

  Kypäräkiinnitteinen viestintäkuulonsuojain FM-radiolla ja suorakytkennällä radiopuhelimiin. A-COM FM Cap on suunniteltu vaativiin työympäristöihin, kuten eri teollisuudenalat ja voimalaitokset vaativat. Käyttäjän kuulo on suojattu. ja samalla voi kuunella suosikkiradiokanavia. Radio mykistyy automaattisesti, kun kuvussa olevaa PTT-painiketta painetaan kommunikointiin. Suorakytkentäkaapeli on integroitu kupuun eikä ylimääräisiä adaptereita tarvita. Adaperit ovat saatavilla yleisiin käytössä oleviin suojakypäriin, ja suojain voidaan yhdistää Silenta Multiscreens- kasvonsuojiin.

   

 7. A-Com Ground Service

  A-Com Ground Service

  A-Com Ground Service "lähetysluurit" vaimentavat erittäin tehokkaasti haitallisen melun ja mahdollistavat selkeän kommunikoinnin lentokoneiden läheisyydessä. Huomiovärilliset kuvut ja heijastava pääpanta parantavat työtekijän näkyvyyttä ja turvallisuutta. Headsetin integroitu mikrofonivahvistin ja kuulokkeet ovat optimoitu selkeään kommunikointiin maapalveluhenkilöstön ja lentokoneen miehistön välillä. Tilavat kuvut takaavat hyvän käyttömukavuuden sekä täysin suojattu ja vedenpitävä PPT-yksikkö takaa luotettavan toiminnan kovissakin olosuhteissa ja sen ergonomia on suunniteltu erityisesti pitkän kaapelin kanssa työskentelyyn.

 8. AURORA

  AURORA

  Silentan Aurora - sarja on sunniteltu erittäin meluisiin oloihin, jonka vuoksi se soveltuu moniin teollisuuden tarpeisiin. Kevyt rakenne ja pehmeät tiivisteet tekevät Aurorasta mielyttävän pitää päässä myös pidempiä käyttöjaksoja. 

 9. AURORA CAP

  AURORA CAP

  Aurora Cap on tehokas kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain, joka sopii yleisiin teollisuudessa käytettäviin suojakypäriin. Aurora Cap:n tehokas vaimennuskyky mahdollistaa käytön vaativissakin olosuhteissa, joissa melutaso nousee yli 100 dB:n.

 10. AURORA LT

  AURORA LT

  Silenta Aurora LT on edullinen, tehokas ja erittäin monikäyttöinen kuulonsuojain. Kääntyvä, kolmen asennon sanka mahdollistaa suojaimen käytön suojakypärän tai päähineen kanssa. Täysin muovisen rakenteen ansiosta, Aurora LT soveltuu käytettäväksi korkeajännitteen lähellä.
 11. AURORA NB

  AURORA NB

  Aurora NB on tehokkaasti ääntä vaimentava niskapantamallinen kuulonsuojain. Aurora NB:tä Voidaan käyttää muiden pääsuojainten kanssa silloin, kun päälakipantamallisia kuulonsuojaimia ei ole mahdollista käyttää.

 12. AURORAMIL

  AURORAMIL

  Silentan Auroramil - sarja soveltuu moniin teollisuuden tarpeisiin. Kevyt rakenne, ohuet kuvut ja pehmeät tiivisteet, sekä ergonominen muotoilu, tekevät Auroramil'sta mielyttävän pitää päässä myös pidempiä ajanjaksoja. 

 13. AURORAMIL CAP

  AURORAMIL CAP

  Silenta Auroramil Cap on kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain, jossa yhdistyy käyttömukavauus ja hyvät käyttöominaisuudet. Uniikki kiinnitysvarsien muotoilu antaa tasaisen puritusvoiman, joka myös mahdollistaa pidemmän käyttöajan. East Clip - On - adapterisysteemi sopii yleisiin käytössä oleviin suojakypäriin.

   

 14. AURORAMIL NB

  AURORAMIL NB

  Silenta Auroramil NB on matalaprofiilisilla kuvuilla oleva niskapannallinen kuulonsuojain. Sopii käytettäväksi muiden päänsuojausvarusteiden, kuten hitsausmaskien, kanssa.

 15. BEL II

  BEL II

  Silenta Bel II on rakenteeltaan täysin muovinen ja erittäin kevyt kuulonsuojain. Portaaton päälakisangan säätö ja pehmeät tiivisterenkaat tekevät Bel II:sta miellyttävät käyttää pitkiäkin ajanjaksoja. Bel II on hyvä valinta ympäristöön, jossa ei tarvita suurta vaimennuskykyä.
 16. ERGOMAX

  ERGOMAX

  Silenta Ergomaxin suunnittelussa on huomioitu erityisesti käyttömukavuus. Kestävä rakenne, laadukkaat tekniset ominaisuudet, ja moderni muotoilu takaavat käyttäjälleen miellyttävän ja tehokkaan suojauksen vaativissakin olosuhteissa. Sähköäjohtamaton rakenne.
 17. ERGOMAX CAP

  ERGOMAX CAP

  Silenta Ergomax Cap:n suunnittelussa on huomioitu erityisesti käyttömukavuus. Kestävä rakenne, laadukkaat tekniset ominaisuudet ja moderni muotoilu, takaava käyttäjälleen miellyttävän ja tehokkaan suojauksen vaativissakin olosuhteissa. Ergomax Cap on helppo ja nopea kiinnittää suojakypärään.
 18. FM RADIO

  FM RADIO

  FM - radiolla varustettu kuulonsuojain, jonka Luonnollinen HiFi - luokan äänentoisto takaa miellyttäviä kuunteluhetkiä. Automaattinen kanavahaku ja muistitoiminnot tekevät kanavan valinnan helpoksi ja nopeaksi käyttää. Ladattava Li-ion akku eliminoi paristokustannukset ja tarjoaa erittäin pitkän käyttöajan.Selkeän vesitiiviin näppäimistön ansiosta suojain on helppo käyttää ja puhdistaa.
 19. FM RADIO 31

  FM RADIO 31

  Silentex FM Radio 31 soveltuu käytettäväksi vaativissa melympäristöissä tehokkaan vaimennuksen ansiosta - SNR 31 dB. Korkealaatuisen äänentoiston, miellyttävän sankavoiman ja pehmeiden tiivisterenkaiden ansiosta suojain on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja.

 20. FM RADIO 32 CAP

  FM RADIO 32 CAP

  Erittäin tehokkaasti vaimentava FM - radiolla varustettu kuulonsuojain. Korkealaatuisen äänentoiston ja pehmeiden helpostivaihdettavien tiivisterenkaiden ansiosta suojain on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja. Silenta Clip-On adapterisysteemin avulla kuulonsuojain on helppo liittää yleisimpiin markkinoilla oleviin kypärämalleihin. Suojattu elektroniikka takaa luotettavan toiminnan kovimmissakin olosuhteissa.

 21. FM RADIO CAP

  FM RADIO CAP

  FM - radiolla varustettu kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain, jonka Luonnollinen HiFi - luokan äänentoisto takaa miellyttäviä kuunteluhetkiä. Automaattinen kanavahaku ja muistitoiminnot tekevät kanavan valinnan helpoksi ja nopeaksi käyttää. Ladattava Li-ion akku eliminoi paristokustannukset ja tarjoaa erittäin pitkän käyttöajan.Selkeän vesitiiviin näppäimistön ansiosta suojain on helppo käyttää ja puhdistaa.

 22. FM RADIO NB

  FM RADIO NB

  Niskasangalla varustettu Silentex FM Radio NB on erinomainen valinta silloin, kun päälakipanta on tiellä. Matalien kupujen ja kompaktin rakenteen ansiosta, suojain soveltuu käytettäväksi samanaikaisesti muiden päänsuojainten, kuten hitsausmaskin tai suojakypärän kanssa. Korkealaatuisen äänentoiston ja hyvän ergonomian ansiosta suojain on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja.
 23. FM XPB

  FM XPB

  Bluetooth® - teknologialla ja FM - radiolla varustettu kuulonsuojain-headset, joka mahdollistaa selkeän kommunikoinnin meluisimmissakin ympäristöissä.  Langaton Bluetooth® - yhteys matka- tai radiopuhelimeen. Korkealaatuisen äänentoiston, tilavien kupujen ja pehmeiden tiivisterenkaiden ansiosta, suojain on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja. Suojattu elektroniikka takaa luotettavan toiminnan vaativimmissakin olosuhteissa.

 24. FM XPB CAP

  FM XPB CAP

  Bluetooth® - teknologialla ja FM - radiolla varustettu kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain-headset, joka mahdollistaa selkeän viestinnän meluisimmissakin ympäristöissä. Langaton Bluetooth® - yhteys puhelimeen tai radiopuhelimeen. Korkealaatuisen äänentoiston, tilavien kupujen ja pehmeiden tiivisterenkaiden ansiosta suojain on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja. Suojattu elektroniikka takaa luotettavan toiminnan vaativimmissakin olosuhteissa. Silenta Clip - On adapterisysteemin avulla kuulonsuojain-headset on helppo liittää useimpiin markkinoilla oleviin kypärämalleihin.

  Erittäin tehokkaan melunvaimennuksen ansiosta FM XPB Cap  soveltuu käytettäväksi esimerkiksi teollisuudessa.

 25. FORESTRY KIT

  FORESTRY KIT

  The Silenta Forestry Kit suojaa tehokkaasti metsätöissä päätä, kuuloa ja kasvoja.
 26. LISÄVARUSTEET JA VARAOSAT

  LISÄVARUSTEET JA VARAOSAT

  Varaosat ja lisävarusteet ovat saatavana kaikkiin Silenta ja SIlentex malleihin. Esimerkiksi, huoltosarja suositellaan vaihtamaan 6 kk:n välein, jotta optimaalinen suojaustaso ja käyttömukavuus säilyvät. Hiki- ja lämpösuojat lisäävät käyttömukavuutta, esimerkiksi poistamalla hikeä.

  Elektronisille malleille tarkoitettu autolaturi mahdollistaa latauksen myös silloin verkkovirtaa ei ole saatavilla, kuten metsätöissä.  

 27. LT 1

  LT 1

  LT1 on edullinen ja kevyt kuulonsuojain, joka soveltuu käytettäväksi samanaikaisesti myös muiden päänsuojainten kanssa kääntyvän päälakisangan ja erittäin matalien kupujen ansiosta.
 28. MIL II

  MIL II

  MIL II on suunniteltu erityisesti ampumis- ja sotilastarkoituksiin. Se muotoillut kuvut sopivat muiden päävarusteiden alle, ja keskitetyn sankavoiman ansiosta, se on erittäin miellyttävä käyttää. Tasainen äänenvaimennus kaikilla taajuksilla.

 29. MILCOM

  MILCOM

  MilCom on erityisesti sotilaskäyttöön suunniteltu matalakupuinen kuulonsuojain-headset. Tehokas vaimennus, kompakti rakenne ja hyvä käyttömukavuus tekevät siitä erinomaisen valinnan useisiin eri sovelluksiin. Kaksisuuntainen yhteys kommunikaatioradioon. Edistyksellinen melukompensoitu mikrofoni-kuulokejärjestelmä ja hermeettiseen tilaan suojattu elektroniikka takaavat toimivuuden vaativimmissakin ympäristöissä.
 30. MILCOM NATURAL

  MILCOM NATURAL

  MilCom Natural on kompaktin kokoinen tasorajoitteinen kuulonsuojain, joka on suunniteltu erityisesti ampumis- ja sotilaskäyttöön. MilCom Natural MF vahvistaa ympäristön äänet käyttäen uusinta teknologiaa. Kupuihin integroitujen kuulokkeiden ääni on rajoitettu turvalliselle 82dB:n tasolle. MilCom Natural MF on erinomainen valinta vaativiin meluympäristöihin ja sen edistynyt audiotekniikka, mikrofonijärjestelmä sekä suojattu elektroniikka takaavat luotettavan toiminnan kovissakin olosuhteisssa. Malli sopii käytettäväksi sotilaskypärän alla.

 31. MULTI

  MULTI

  Multi sisältää FM - radion ja tasorajoitteis - toiminnon. Se suojaa haitalliselta melulta, ja voit seurata radiolähetystä, sekä kuulla samanaikaisesti ympäristön äänet, kuten puheen tai varoitusignaalit. Toimintoja voidaan säätää käyttäjän ja tilanteen mukaisesti. Tasorajoitteinen audioelektroniika toistaa ympäristön äänet luonnollisena ilman häiritsevää taustakohinaa. Äänitasonrajoitin rajoittaa kuulolle haitalliset 82 dB ylittävät äänet turvalliselle tasolle.
 32. MULTI CAP

  MULTI CAP

  Multi Cap, sisältää FM - radio- ja tasorajoitteistoiminnon ja on kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain. Multi Cap suojaa haitalliselta melulta, ja voit seurata radiolähetystä, sekä kuulla samanaikaisesti ympäristön äänet, kuten puheen tai varoitusignaalit. Toimintoja voidaan säätää käyttäjän ja tilanteen mukaisesti. Tasorajoitteinen audioelektroniika toistaa ympäristön äänet luonnollisena ilman häiritsevää taustakohinaa. Äänitasonrajoitin rajoittaa kuulolle haitalliset 82 dB ylittävät äänet turvalliselle tasolle. Kiinntitys mahdollisuus yleisiin teollisuudessa käytettäviin suojakypäriin.

 33. MULTI XP

  MULTI XP

  Tasorajoitteinen FM - radiolla varustettu erittäin tehokkaasti vaimentava aktiivikuulonsuojain. Multi XP toistaa viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen ympäristön äänet, kuten puheen, ohjeet ja varoitussignaalit jopa selkeämmin kuin ilman suojaimia suojaten samalla haitalliselta melulta. FM - radion luonnollinen HiFi - luokan äänentoisto takaa miellyttäviä kuunteluhetkiä. Äänitasonrajoitin rajoittaa kuulolle haitalliset äänet turvalliselle 82 dB tasolle. Multi XP on erinomainen valinta vaativimpiin meluympäristöihin, kuten lentokentille ja teollisuuteen. Edistyksellinen audioelektroniikka, sekä hermeettiseen tilaan valettu elektroniikka takaavat luotettavan toiminnan vaativimmissakin olosuhteissa.

 34. MULTI XP CAP

  MULTI XP CAP

  Tasorajoitteinen FM - radiolla varustettu erittäin tehokkaasti vaimentava kypäräkiinnitteinen aktiivikuulonsuojain. Multi XP Cap toistaa viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen ympäristön äänet, kuten puheen, ohjeet ja varoitussignaalit, jopa selkeämmin kuin ilman suojaimia suojaten samalla haitalliselta melulta. Äänirajoitin rajoittaa haitallisen melun 82 dB tasolle. FM - radion luonnollinen HiFi - luokan äänentoisto takaa miellyttäviä kuunteluhetkiä. Multi XP Cap on erinomainen valinta vaativiin meluympäristöihin, kuten teollisuuteen. Edistyksellinen audioelektroniikka sekä hermeettiseen tilaan valettu elektroniikka takaavat luotettavan toiminnan vaativimmissakin olosuhteissa.

  Silenta Clip-On adapterisysteemin avulla kuulonsuojain-headset on helppo liittää yleisimpiin markkinoilla oleviin kypärämalleihin.

 35. MULTI XPB

  MULTI XPB

  Langattomalla Bluetooth® - teknologialla ja FM - radiolla varustettu kuuleva kuulonsuojain-headset. Tasorajoitteinen elektroniikka toistaa ympäristön äänet, kuten puheen, varoitussignaalit, ja ohjeet selkeästi ilman häiritsevää taustakohinaa. Näin ollen, suojain ei eristä käyttäjää ympäristöstään ja parantaa työturvallisuutta. Äänirajoitin rajoittaa haitallisen melun turvalliselle 82 dB tasolle. FM - radion luonnollinen HiFi - luokan äänentoisto takaa miellyttäviä kuunteluhetkiä.

  Multi XPB on suunniteltu erittäin meluisiin käyttöympäristöihin, kuten teollisuuteen. Erittäin tehokas melunvaimennus, ja kehittynyt audioelektroniikka takaavat luotettavan ja selkeän kommunikoinnin kaikkein vaativimmissakin ympäristöissä. Langaton Bluetooth® - yhteys matka- tai radiopuhelimeen.
   

 36. MULTI XPB CAP

  MULTI XPB CAP

  Langattomalla Bluetooth® - teknologialla ja FM - radiolla varustettu kuuleva kypäräkiinnitteainen kuulonsuojain-headset. Tasorajoitteinen elektroniikka toistaa ympäristön äänet, kuten puheen, varoitussignaalit, ja ohjeet selkeästi ilman häiritsevää taustakohinaa. Näin ollen, suojain ei eristä käyttäjää ympäristöstään ja parantaa työturvallisuutta. Äänirajoitin rajoittaa haitallisen melun turvalliselle 82 dB tasolle. FM - radion luonnollinen HiFi - luokan äänentoisto takaa miellyttäviä kuunteluhetkiä.

  Multi XPB on suunniteltu erittäin meluisiin käyttöympäristöihin, kuten teollisuuteen. Erittäin tehokas melunvaimennus, ja kehittynyt audioelektroniikka takaavat luotettavan ja selkeän kommunikoinnin kaikkein vaativimmissakin ympäristöissä. Silenta Clip-On adapterisysteemin avulla kuulonsuojain-headset on helppo liittää useimpiin markkinoilla oleviin kypärämalleihin. Langaton Bluetooth® - yhteys matka- tai radiopuhelimeen.
   

 37. NATURAL

  NATURAL

  Silentex Natural on tasorajoitteinen kuulonsuojain, joka toistaa ympäristön äänet, kuten puheen luonnollisena ilman häiritsevää taustakohinaa. Äänirajoitin vaimentaan kuulolle haitalliset 82 dB ylittävät äänet turvalliselle tasolle. Tasorajoitteisen suojaimen avulla suojaudut haitalliselta melulta eristymättä ympäristöstä. Natural on hyvä valinta käyttäjälle, jonka tulee havainnoida ja kuulla ympäristön äänet, kuten hälytysäänet ja varoitussignalit ja samanaikaisesti suojautua haitalliselta melulta. Soveltuu myös erityisen hyvin ammuntaan ja metsästykseen, voit kommunikoida normaalisti ja suojain vaimentaa aseen laukauksen.

 38. NATURAL CAP

  NATURAL CAP

  Silentex Natural on tasorajoitteinen kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain, joka toistaa ympäristön äänet, kuten puheen luonnollisena ilman häiritsevää taustakohinaa. Äänirajoitin vaimentaan kuulolle haitalliset 82 dB ylittävät äänet turvalliselle tasolle. Tasorajoitteisen suojaimen avulla suojaudut haitalliselta melulta eristymättä ympäristöstä. Natural on hyvä valinta käyttäjälle, jonka tulee havainnoida ja kuulla ympäristön äänet, kuten hälytysäänet ja varoitussignalit ja samanaikaisesti suojautua haitalliselta melulta. Soveltuu myös erityisen hyvin ammuntaan ja metsästykseen, voit kommunikoida normaalisti ja suojain vaimentaa aseen laukauksen. Adapterit saatavilla yleisiin teollisuudessa käytettäviin suojakypäriin.

 39. NATURAL XP

  NATURAL XP

  Natural XP on erittäin tehokkaasti vaimentava tasorajoitteinen kuulonsuojain. Natural XP toistaa viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen ympäristön äänet, kuten puheen, ohjeet ja varoitussignaalit, jopa selkeämmin kuin ilman suojaimia, suojaten samalla haitalliselta melulta. Natural XP on erinomainen valinta vaativimpiin meluympäristöihin kuten lentokentille ja teollisuuteen. Edistyksellinen audioelektroniikka, mikrofoni-kuulokejärjestelmä sekä hermeettiseen tilaan valettu elektroniikka takaavat luotettavan toiminnan vaativimmissakin olosuhteissa. Saatavilla myös kypäräkiinnitteisenä Cap-versiona.
 40. NATURAL XP CAP

  NATURAL XP CAP

  Natural XP Cap on kypäräkinnitteinen tasorajoitteinen kuulonsuojain. Tasorajoitteinen - toiminto mahdollistaa sen, että käyttäjä kuulee varoitussignaalit ja puheen suojaten samalla kuulon haitalliselta melulta. Kuulokkeiden äänenvoimakkuus on rajoitettu turvalliselle 82 dB tasolle. Natural XP Cap on luotettava valinta monissa käyttötarkoituksissa, kuten kaivoksissa ja muissa teollisuuden käyttöympäristöissä. Natural XP Cap antaa hyvän äänenvaimennuksen kaikilla taajuuksilla ja sen tilavat kuvut ja pehmeät tiivisteet tekevät Natural XP Cap:sta mukavan käyttää pitkiäkin aikoja. Easy Clip-on adapterisysteemi sopii yleisimpiin suojakypäriin markkinoilla.  Silentex kypäräkiinnitteiset mallit voidaan yhdistää Silenta Multiscreens - pää- ja kasvosuojainten kanssa.

 41. NATURAL XP Headset

  NATURAL XP Headset

  Silentex Natural XP Headset on kuuleva suorakytkentäheadset. Radiopuhelinkytkentä ei vaadi ylimääräisiä adaptereita. Puhe, ja varoitusäänet kuuluvat samalla, kun käyttäjä suojaa kuulonsa ja kommunikoi radiopuhelimen välityksellä.Melukompensoitumikrofoni takaa selkeän kommunikoinnin myös meluisissa käyttöympäristöissä. Äänenvoimakkuus rajoitettu n. 80 dB:liin. Erittäin tehokas melunvaimennus, ja kehittynyt audioelektroniikka takaavat luotettavan ja selkeän kommunikoinnin kaikkein vaativimmissakin ympäristöissä.

 42. NATURAL XP HEADSET CAP

  NATURAL XP HEADSET CAP

  Silentex Natural XP Headset Cap on kuulevalla toiminnolla varustettu kypäräkiinnitteinen suorakytkentäheadset radiopuhelimiin. Radiopuhelinkytkentä ei vaadi ylimääräisiä adaptereita. Puhe, ja varoitusäänet kuuluvat samalla, kun käyttäjä suojaa kuulonsa ja kommunikoi radiopuhelimen välityksellä. Äänenvoimakkuus rajoitettu n. 80 dB:liin. Kiinnitysadapterit saatavilla yleisiin käytössä oleviin suojakypäriin. Erittäin tehokas melunvaimennus, ja kehittynyt audioelektroniikka takaavat luotettavan ja selkeän kommunikoinnin kaikkein vaativimmissakin ympäristöissä.

 43. NATURAL XPB

  NATURAL XPB

  Langattomalla Bluetooth® - teknologialla varustettu kuuleva kuulonsuojain-headset. Tasorajoitteinen elektroniikka toistaa ympäristön äänet, kuten puheen, varoitussignaalit, ja ohjeet selkeästi ilman häiritsevää taustakohinaa. Näin ollen, suojain ei eristä käyttäjää ympäristöstään ja parantaa työturvallisuutta. Äänirajoitin rajoittaa haitallisen melun turvalliselle 82 dB tasolle.

  Natural XPB on suunniteltu erittäin meluisiin käyttöympäristöihin, kuten lentokentille ja teollisuuteen. Erittäin tehokas melunvaimennus, ja kehittynyt audioelektroniikka takaavat luotettavan ja selkeän kommunikoinnin kaikkein vaativimmissakin ympäristöissä. Langaton Bluetooth® - yhteys matka- tai radiopuhelimeen. Häiritseviä johtoja tai kaapeleita ei tarvita.

 44. NATURAL XPB CAP

  NATURAL XPB CAP

  Suojakypärään kiinnitettävä langattomalla Bluetooth® - teknologialla varustettu kuuleva kuulonsuojain-headset. Tasorajoitteinen elektroniikka toistaa ympäristön äänet, kuten puheen, varoitussignaalit ja ohjeet selkeästi ilman häiritsevää taustakohinaa. Näin ollen suojain ei eristä käyttäjää ympäristöstään ja parantaa työturvallisuutta. Äänirajoitin rajoittaa haitallisen melun turvalliselle 82 dB tasolle.

  Natural XPB Cap on suunniteltu erittäin meluisiin käyttöympäristöihin, kuten kaivoksiin ja teollisuuteen. Erittäin tehokas melunvaimennus ja kehittynyt audioelektroniikka takaavat luotettavan, ja selkeän kommunikoinnin kaikkein vaativimmissakin ympäristöissä. Langaton Bluetooth® - yhteys matka- tai radiopuhelimeen. Häiritseviä johtoja tai kaapeleita ei tarvita.

 45. SILENTA MULTISCREENS - FACE PROTECTION

  SILENTA MULTISCREENS - FACE PROTECTION

  Silenta Multiscreens sarjassa yhdistyvät sekä kuulon- että kasvonsuojaus. Samaan suojalippaan voidaan yhdistää 2 eri kasvonsuojainmallia, joko suojakypärän kanssa, tai pääpantaan yhdistettynä. Kasvonsuojainvaihtoehdot ovat teräsverkkoinen SIL M1 ja todella kestävä XM4. Multiscreens -sarjaan voidaan yhdistää myös useita eri Silenta -kuulonsuojainmalleja.

 46. SILENTA KID

  SILENTA KID

  Silenta Kid on lasten kuulonsuojain, jonka heijastava pääpanta sekä fluoresoivat kuvut parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta. Lasten kuulo on erittäin herkkä ja se tulee suojata aina haitalliselle melulle altistuttaessa. Tyypillisiä tilanteita ovat muun muassa konsertit ja muut yleisötapahtumat, sekä työkoneiden läheisyydessä oleskelu.
 47. SPLENDOR

  SPLENDOR

  Silenta Splendor -kuulonsuojainsarja on suunniteltu vaativaan meluympäristöön. Silenta Splendor suojainta on mukava käyttää ja suojain on kestävärakenteinen. Silenta Splendor on tehokas ja kevyt valinta kuulonsuojaimeksi.
 48. SPLENDOR CAP

  SPLENDOR CAP

  Splendor Cap on tehokas kuulonsuojain, joka voidaan kiinnittää yleisimpiin markkinoilla oleviin suojakypäriin. Korkeiden vaimennusarvojen ansiosta tuote soveltuu käytettäväksi ympäristöihin, joissa melutaso ylittää 100 dB.
 49. SPLENDOR HAT CAP

  SPLENDOR HAT CAP

  Erityisesti lierihattukypäriin suunniteltu kuulonsuojain, joka ei tarvitse kuulonsuojaimen asennuslovia. Tarjoaa erinomaisen suojauksen monenlaisiin työtehtäviin ja meluympäristöihin. Miellyttävä sankavoima ja helposti vaihdettavat tiivisterenkaat takaavat hyvän käyttömukavuuden.
 50. SPLENDOR LT

  SPLENDOR LT

  Silenta Splendor -kuulonsuojainsarja on suunniteltu vaativaan meluympäristöön. Silenta Splendor LT on Splendor - sarjan edullinen ja kestävärakenteinen yleissuojain. Kääntyvää sankaa voidaan käyttää kolmessa eri asennossa; päälaella, niskan takana tai leuan alla.
 51. SPLENDOR NB

  SPLENDOR NB

  Splendor NB on tehokas niskapannalla varustettu kuulonsuojain, joka soveltuu käytettäväksi silloin kun päälakipanta on tiellä. Saatavilla myös High Visibility -versiona, jonka fluoresoivat kuvut parantavat käyttäjän näkyvyyttä.
 52. SPLENDORMIL

  SPLENDORMIL

  Silenta Splendor -kuulonsuojainsarja on suunniteltu vaativaan meluympäristöön. Silenta SplendorMil on kompaktin kokoinen kokoontaittuva kuulonsuojain. Kevyt ja miellyttävä teräslangasta ja muovista valmistettu pääsanka.
 53. SPLENDORMIL CAP

  SPLENDORMIL CAP

  Splendormil Cap on erittäin hyvin istuva matalakupuinen suojain. Sillä on tasainen sankavoima riippumatta pään koosta. Helppokäyttöinen adapterisysteemi mahdollistaa kiinnityksen yleisimpiin markkinoilla oleviin suojakypäriin.

 54. SPLENDORMIL NB

  SPLENDORMIL NB

  Splendormil NB on matalakupuinen niskapannalla varustettu kuulonsuojain, joka soveltuu käytettäväksi muiden päänsuojainten, kuten hitsausmaskin tai suojakypärän kanssa.
 55. SPORTMIL 2000

  SPORTMIL 2000

  Silenta Mil -kuulonsuojainsarja koostuu kestävärakenteisista, pieneen tilaan taittuvista suojaimista, jotka soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen, kuten puolustusvoimien, vapaa-ajan ja teollisuuden käyttöön. Kaikki Mil -sarjan mallit soveltuvat käytettäväksi suojakypärän kanssa ja ne ovat kokoontaitettuina helppoja säilyttää. Pehmeät, helposti vaihdettavat tiivisterenkaat ja säädettävä päälakipanta takaavat hyvän käyttömukavuuden. SportMil 2000 on erittäin matalakupuinen ja urheilullinen suojain, minkä vuoksi se soveltuu hyvin esimerkiksi ammuntakäyttöön.
 56. SPORTMIL 2001

  SPORTMIL 2001

  Silenta Mil -kuulonsuojainsarja koostuu kestävärakenteisista, pieneen tilaan taittuvista suojaimista. Ne soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen, kuten puolustusvoimien, vapaa-ajan ja teollisuuden käyttöön. Kaikki Mil -sarjan mallit soveltuvat käytettäväksi suojakypärän kanssa ja ne ovat kokoontaitettuina helppoja säilyttää. Pehmeät, helposti vaihdettavat tiivisterenkaat ja säädettävä päälakipanta takaavat hyvän käyttömukavuuden. SportMil 2001 on ominaisuuksiltaan kuten SportMil 2000, mutta se on vaimennuskyvyltään tehokkaampi kuvun ja tiivisterenkaan välissä olevan korokekannen ansiosta. SportMil 2001 soveltuu käyttötarkoituksiin, joissa vaaditaan kompaktia kokoa ja tehokasta vaimennuskykyä.
 57. SPORTMIL CAP+

  SPORTMIL CAP+

  Hyvien vaimennusominaisuuksien ansiosta Silenta Mil - tuoteperheen kypärämalliset kuulonsuojaimet sopivat moneen eri käyttötarpeeseen. Sportmil Cap+ on helppo kiinnittää suojakypärään.
 58. SUOMI 100

  SUOMI 100

  Silenta Suomi 100 juhlavuoden kuulonsuojain suojaa tehokkaasti haitalliselta melulta. Tyylikäs ja ergonominen muotoilu, kevyt rakenne ja pehmeät tiivisteet, tekevät kuulonsuojaimesta mielyttävän pitää päässä myös pidempiä ajanjaksoja. 

 59. SUOMI 100 KID

  SUOMI 100 KID

  Silenta Suomi 100 juhlavuoden lastenkuulonsuojain suojaa tehokkaasti haitalliselta melulta. Tyylikäs ja ergonominen muotoilu, kevyt rakenne ja pehmeät tiivisteet, tekevät kuulonsuojaimesta mielyttävän pitää päässä myös pidempiä ajanjaksoja. 

  Lasten kuulo on erittäin herkkä ja se tulee suojata aina haitalliselle melulle altistuttaessa. Tyypillisiä tilanteita ovat muun muassa konsertit ja muut yleisötapahtumat, sekä työkoneiden läheisyydessä oleskelu.

 60. SUPERMAX

  SUPERMAX

  Silenta Supermax on suunniteltu käytettäväksi erittäin vaativissa meluympäristöissä, joissa melutaso ylittää 100 dB. Supermax on tehokas kuulonsuojain myös matalilla taajuuksilla. Pehmustettu sanka sekä leveät, elastiset tiivisterenkaat takaavat käyttömukavuuden
 61. SUPERMAX CAP

  SUPERMAX CAP

  Supermax Cap on tehokkain kypäräkiinnitteinen Silenta -kuulonsuojain. Kestävä rakenne, korkea käyttömukavuus ja tyylikäs muotoilu takaava käyttäjälleen miellyttävän ja tehokkaan suojauksen vaativissakin olosuhteissa. Helppokäyttöinen adapterisysteemi mahdollistaa kiinnityksen useimpiin markkinoilla oleviin suojakypäriin.
 62. SUPERMAX HIGH VISIBILITY

  SUPERMAX HIGH VISIBILITY

  Silenta Supermax High Visibility on malliston tehokkain suojain. Heijastava pääpanta ja fluoresoivat kuvut parantavat käyttäjän näkyvyyttä ja turvallisuutta. Miellyttävä puristusvoima, sekä leveät, elastiset tiivisterenkaat takaavat hyvän käyttömukavuuden. Erittäin hyvä valinta esimerkiksi lentokentille, tietöihin ja muihin ympäristöihin, joissa käyttäjän hyvä näkyvyys on hyväksi.
 63. SUPERMIL 4000

  SUPERMIL 4000

  Silenta Mil - kuulonsuojainsarja koostuu kestävärakenteisista, pieneen tilaan taittuvista suojaimista, jotka soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen, kuten puolustusvoimien, vapaa-ajan ja teollisuuden käyttöön. Kaikki Mil -sarjan mallit soveltuvat käytettäväksi suojakypärän kanssa ja ne ovat kokoontaitettuina helppoja säilyttää. Pehmeät, helposti vaihdettavat tiivisterenkaat ja säädettävä päälakipanta takaavat hyvän käyttömukavuuden. Supermil 4000 on Mil -sarjan monikäyttöinen ja pitkäikäinen yleissuojain. Kupujen yläosan matalan muotoilun ansiosta SuperMil 4000 soveltuu hyvin käytettäväksi kasvonsuojaimen tai kypärän kanssa.
 64. SUPERMIL CAP

  SUPERMIL CAP

  Hyvien vaimennusominaisuuksien ansiosta Silenta Mil - tuoteperheen kypärämalliset kuulonsuojaimet sopivat moneen eri käyttötarpeeseen. Supermil Cap:n muotoillut kuvut ja adapteri-ratkaisut sopivat hyvin yhteen monien erimallisten suojakypärien kanssa.
 65. WICOM CAP

  WICOM CAP

  Kompaktisti muotoiltu Bluetooth® - teknologialla varustettu kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain-headset, joka mahdollistaa selkeän kommunikoinnin meluisissa ympäristöissä.  Langaton Bluetooth® - yhteys matka- tai radiopuhelimeen. Hyvän ergonimian, korkealaatuisen äänentoiston ja pehmeiden tiivisterenkaiden ansiosta suojain on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja. Suojattu elektroniikka takaa luotettavan toiminnan vaativimmissakin olosuhteissa.

  Silenta Clip-On adapterisysteemin avulla kuulonsuojain - headset on helppo liittää useimpiin markkinoilla oleviin kypärämalleihin. Silentex Cap-mallit voidaan liittää myös Multiscreens - kasvonsuojaimiin.

   

 66. WICOM FM

  WICOM FM

  Kompaktisti muotoiltu Bluetooth® - teknologialla ja FM - radiolla varustettu kuulonsuojain-headset, joka mahdollistaa selkeän kommunikoinnin meluisissa ympäristöissä.  Langaton Bluetooth® - yhteys matka- tai radiopuhelimeen. Hyvän ergonomian, korkealaatuisen äänentoiston ja pehmeiden tiivisterenkaiden ansiosta, suojain on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja. Suojattu elektroniikka takaa luotettavan toiminnan vaativimmissakin olosuhteissa.

 67. WICOM FM CAP

  WICOM FM CAP

  Kompaktisti muotoiltu Bluetooth® - teknologialla ja FM - radiolla varustettu kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain-headset, joka mahdollistaa selkeän kommunikoinnin meluisissa ympäristöissä.  Langaton Bluetooth® - yhteys matka- tai radiopuhelimeen. Hyvän ergonimian, korkealaatuisen äänentoiston ja pehmeiden tiivisterenkaiden ansiosta suojain on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja. Suojattu elektroniikka takaa luotettavan toiminnan vaativimmissakin olosuhteissa.

  Silenta Clip-On adapterisysteemin avulla kuulonsuojain - headset on helppo liittää useimpiin markkinoilla oleviin kypärämalleihin. Silentex Cap-mallit voidaan liittää myös Multiscreens - kasvonsuojaimiin.

Set Descending Direction