Savox Communications Oy Ab on ostanut kuulosuojaukseen erikoistuneen Silenta Group Oy:n 17.12.2018 toteutetulla kaupalla. Myyjinä ovat Midinvest Management Oy:n hallinnoima Midinvest Oy-rahasto, Arimo ja Kirsti Ristolan omistama AKR-Invest Oy sekä Silenta Group Oy:n toimitusjohtaja Heidi Neuvonen.

Silenta valmistaa ja kehittää kuulosuojaimia teollisuuden, puolustusvoimien ja vapaa-ajan tarpeisiin ja sillä on yli 50 vuoden kokemus kuulosuojainten valmistuksesta. Yhtiön tuotantolaitos sijaitsee Jyväskylässä. Midinvest tuli Silentan omistajaksi vuonna 2016 hankkimalla enemmistön yhtiöstä Arimo ja Kirsti Ristolalta.

”Olemme hyvin tyytyväisiä Silentan kehitykseen ja rahastomme saamaan tuottoon. Savox teollisena ostajana mahdollistaa Silentan kasvun ja kehittymisen myös tulevaisuudessa”, toteaa Midinvest Management Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula. ”Midinvestin omistusaikana Silentan toiminnan keskipisteenä oli kasvustrategian luominen ja strategian mukaisen toiminnan kehittäminen. Keskeisessä asemassa oli erityisesti elektronisen kuulosuojaintoiminnan laajentaminen ja uusien strategisten kumppanuuksien ja liiketoimintojen
luominen. Kuluneen kahden ja puolen vuoden aikana saavutettiin uusia kiinnostavia asiakkuuksia sekä kotimaassa että kansainvälisesti”, sanoo Silenta Group Oy:n toimitusjohtajana jatkava Heidi Neuvonen.

Lisätietoja:
Midinvest Management Oy, toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula p. +358 50 539 9378 
Silenta Group Oy, toimitusjohtaja Heidi Neuvonen, p. +358 400 642 472
Savox Communications Oy Ab, toimitusjohtaja Jerry Kettunen, p. +358 40 044 4615


Midinvest Management Oy on pääomasijoittaja, joka keskittyy pienten ja keskisuurten yritysten omistusjärjestelyihin ja kasvun rahoittamiseen. Midinvestin hallinnoimien rahastojen suurimmat sijoittajat ovat suomalaisia institutionaalisia sijoittajia. Midinvest-rahastoissa on tällä hetkellä 13 kohdeyhtiötä.
www.midinvest.fi

Kommentit

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan