Missä tilanteissa teillä käytetään kuulosuojaimia?

Lasten kuulosuojainten käyttö on suositeltavaa kaikissa tilanteissa, joissa melutaso ylittää 80 desibeliä. Tällaisia tapahtumia ovat esimerkiksi konsertit, ilotulitukset, teatteriesitykset, urheilutapahtumat, remonttitilanteet ja jopa lentomatkat. 

Myös useat koulut ja päiväkodit ovat ottaneet kuulosuojaimet osaksi arkeaan ja niiden on huomattu tuovan helpotusta monelle lapselle keskittymistä vaativissa tehtävissä. 

Kuulosuojainten hyöty perustuu siihen, että suojaimet antavat kuuloaistille lepotuokion. Kuuloaistin kuormituksen sijaan lapsi saa rauhallisen hetken ja pystyy suuntaamaan tarkkaavaisuutensa oikeaan asiaan. Pieni lepotuokio auttaa lasta myös paremmin jaksamaan koulu- tai päiväkotipäivän loppuun saakka.

KOTIMAISET SILENTA KID -KUULOSUOJAIMET SUOJAAVAT KUULOA TURVALLISESTI JA LUOTETTAVASTI

Silenta KID -kuulosuojaimet on suunniteltu suojaamaan lapsen herkkää kuuloa melualtistukselta ja siitä aiheutuvilta kuulovaurioilta. Ne tuovat myös helpotusta ääniherkille lapsille keskittymistä vaativissa tehtävissä. 

Lapsi käyttää Silenta KID -kuulosuojaimia mielellään, sillä paine jakaantuu niissä tasaisesti, ne muotoutuvat pieneen päähän sopiviksi ja pysyvät päässä hyvin myös liikkuessa. 

Silenta KID -kuulosuojainten jousivoima ja vaimennusarvot säilyvät tasaisina pitkään laadukkaan jousimateriaalin ansiosta. Ainutlaatuisen 4-lankaisen rakenteen ansiosta suojaimet ovat joustavat ja mukavat käyttää. Tuotemallistoon kuuluu neljä raikasta väriä ja tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.


OSTAMALLA SUOMALAISIA TUOTTEITA, TUET SUOMALAISTA TYÖTÄ

Silenta Group Oy on suomalainen kuulonsuojainten valmistaja.  Valmistamme ja kehitämme 50 vuoden kokemuksella luotettavia ja käyttömukavia  kuulosuojaimia teollisuuden, puolustusvoimien ja vapaa-ajan tarpeisiin. Tärkeimmät tuoteperheemme ovat passiivikuulosuojaimet, viestintäkuulo-suojaimet ja lasten kuulosuojaimet. Kaikki Silentan tuotteet ovat Suomessa valmistettuja, CE-merkittyjä ja testattu EN 352 ja ANSI S3.19-1974 -standardien mukaisesti. Toimintamme on ISO 9001:2008 -sertifioitu.

Kommentit

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan