Savox Communications Oy on ostanut kuulosuojaukseen erikoistuneen Silenta Group Oy:n koko osakekannan. Silenta siirtyi osaksi Savox-ryhmää 17.12.2018 säilyttäen menestyksekkään Silenta-brändinsä. Silenta jatkaa toimintaansa Jyväskylässä.

Yrityskaupan myötä Silenta vie Savoxin liiketoimintaa uusille urille vahvistaen Savoxin kuulosuojausosaamista. Silenta puolestaan kasvattaa kuulosuojainportfoliotaan Savoxin kommunikaatio-osaamisella. 

”Yrityskauppa luo vakaan pohjan Savoxin liiketoiminnan kasvulle. Silentan vankka osaaminen kuulonsuojauksen asiantuntijana ja teollisena toimijana vastaa Savoxin strategisia tavoitteita: Savox-tuotteiden loppukäyttäjien tarpeet ovat moninaiset ja markkinasegmenteissä on kysyntää kuulosuojaukselle. Toisaalta Savoxin asiantuntemus elektronisten tuotteiden valmistajana ja viestintäteknologian edelläkävijänä – mukaan lukien mm. ATEX-tuotteet –laajentaa Silentan portfoliota”, sanoo Savoxin toimitusjohtaja Jerry Kettunen. 

Savoxin ja Silentan ainutlaatuinen yhteinen tarjonta vahvistaa yrityksen mainetta luotettavana kriittisten ympäristöjen tuotteiden toimittajana. 

Lisätietoja yrityskaupasta:

Jerry Kettunen, toimitusjohtaja Savox Communications, puh. +358 40 044 4615 tai jerry.kettunen@savox.com

Savox Communications Oy on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat teollisuustietokoneet ja -näytöt. Savox on toimittanut viestintälaitteita ja -ratkaisuja maailmanlaajuisesti vuodesta 1982 alkaen. Savoxilla on omia toimipisteitä Suomessa, Englannissa, USA:ssa ja Kiinassa sekä edustusta yli 20 eri maassa. Savoxin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja Suomessa oleva tuotanto Savonlinnassa.

Kommentit

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan