SILENTA- KUULONSUOJAINTEN PUHDISTUSOHJE

Silenta suosittelee, että kuulonsuojaimet puhdistetaan kostealla pesusienellä tai pehmeällä harjalla sekä laimennetulla pesuaineella ennen ja jälkeen jokaisen käytön. Kaikkien suojainten tulisi olla henkilökohtaisia.

Koronaviruksen (COVID-19) takia haluamme Silentalla varmistaa, että kuulonsuojaimiemme käyttäjät suorittavat yllä mainitut varotoimenpiteet tartuntariskin minimoimiseksi.

Lisätietoa saat myyntiedustajaltasi tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sales.silenta@savox.com

Tiesitkö, että on suositelteltavaa vaihtaa huoltosarja vähintään kuuden kuukauden välein optimaalisen suojaustason ja käyttömukavuuden säilyttämiseksi?

Kupusuojaimet ja erityisesti tiivisteet kuluvat käytössä, minkä vuoksi niitä on säännöllisin väliajoin tarkkailtava esimerkiksi mahdollisten murtumien ja vuotojen havaitsemiseksi. Vaihda tiivisterenkaat tarpeen mukaan, vähintään puolen vuoden välein. Vanhat tiivisterenkaat vedetään pois ja uudet tiivisteet asetetaan huolellisesti oikeaan asentoon kupuun sekä painetaan joka kohdaltaan hyvin kiinni. Myös kupujen vaimennusvuoraukset tulee tarvittaessa vaihtaa. Sankaa ei tulisi taivuttaa tai säätää tarpeettomasti, koska sangan oikea jousivoima on tärkeä tekijä vaimennuksen säilymisessä.

Tutustu Silentan Huoltasarja -valikoimaan.

Kommentit

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan