Taloushallinnon osaaja! Tervetuloa meille

Tervetuloa mukavaan joukkueeseemme Silenta Group Oy:lle. Etsimme taloushallinnon ammattilaista iloisella asenteella.

Silenta Group Oy on yksi maailman johtavista kuulonsuojaimia valmistavista yrityksistä. Silentan tuotteet ovat Suomessa valmistettuja ja toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä. Silenta Group kuuluu suomalaiseen Savox Communications Oy konserniin, joka toimii kansainvälisessä ympäristössä. Konsernilla on toistakymmentä toimipistettä ympäri maailmaa, lisätietoja www.savox.com

Tehtävänimikkeesi on Finance Controller ja työn suorittamispaikka, Länsiväylä 7, Jyväskylä.

Tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisessa pk-yrityksen toimistoympäristössä, raportoit Savox Communcations Oy:n Suomen Finance managerille ja Silenta Group Oy:n toimitusjohtajalle. Työtehtäviisi kuuluvat kahden konserniin kuuluvan yrityksen kirjanpito tilinpäätöksineen, raportointi konsernin emoyhtiölle, osto- ja myyntireskontra, viranomaisilmoitukset, kotimaan tilausten käsittely, lähetys, laskutus ja erilaiset muut taloushallinnon tallennus- ja täsmäytystyöt sekä raportit ja muut toimistorutiinit.

Toivomme sinun omaavan jo muutaman vuoden kokemuksen vastaavista työtehtävistä ja hallitset sujuvasti mm. tilinpäätökset.


Olet täsmällinen, motivoitunut ja ulkoisesta laskennasta kiinnostunut osaaja, joka viihtyy numeroiden parissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, osaat organisoida monipuoliset työtehtävät ja huomioit yksityiskohdat.

Hakijoilta edellytämme:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi, KTM)
  • Sujuvaa toimisto-ohjelmien käyttöä (taulukkolaskenta ja tekstinkäsittely) ja kokemusta taloushallinnon prosesseista sekä järjestelmistä
  • Englannin kielen taito katsotaan eduksi

Kyseessä on kokoaikainen työsuhde ja tehtävä alkaa heti sopivan löydyttyä. Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän vakavaraisessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Mikäli tunnistit itsesi ja koet olevasi etsimämme osaaja, jätäthän hakemuksen, ansioluettelon ja palkkatoivomuksesi 10.2.2019 mennessä alla olevaan osoitteeseen:

jobs@savox.com


Lisätietoja työpaikasta antaa Helena Toivanen arkisin klo 14.00 - 16.00, puh +358 50 415 0005

 (ei sähköpostitiedusteluja, ei 6-7.2.2019).

Kommentit

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan