Silenta Group Oy on suomalainen kuulonsuojainten valmistaja. Valmistamme ja kehitämme 50 vuoden kokemuksella luotettavia ja käyttömukavia kuulosuojaimia teollisuuden, puolustusvoimien ja vapaa-ajan tarpeisiin. Tärkeimmät tuoteperheemme ovat passiivikuulosuojaimet, viestintäkuulosuojaimet ja lasten kuulosuojaimet.

Meillä on kaksi päätavoitetta:

  1. Parantaa työhyvinvointia mahdollistamalla työskentely meluisassa ympäristössä tehokkaasti ja turvallisesti
  2. Levittää sanaa elämänmittaisen kuulon suojaamisen tärkeydestä ja valmistaa luotettavia ja laadukkaita kuulosuojaimia myös perheen pienimmille

Silenta Group Oy:

  • Yksi maailman johtavista kuulonsuojainten valmistajista
  • Yli 50 vuoden kokemus (perustettu v. 1962)
  • Laaja tuotevalikoima, joka on kansainvälisesti testattu ja sertifioitu
  • Vahva, maailmanlaajuinen myyntiverkosto, tuotteita myydään yli 70 maassa
  • Tuotanto Jyväskylässä, Suomessa: on avain luotettaviin toimitusaikoihin
  • Asiantunteva henkilöstömme tekee laadun

Kaikki Silentan tuotteet ovat Suomessa valmistettuja, CE-merkittyjä ja testattu EN 352 ja ANSI S3.19-1974 -standardien mukaisesti.Toimintamme on ISO 9001:2008 -sertifioitu.

Avaa täältä: Passiivisuojaimet EU Declaration of Conformity Elektroniset suojaimet EU Declaration of Conformity

     
Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt Silenta Group Oy:lle yritystoiminnan kehittämiseksi annetun lain (9/2014) nojalla kehittämisavustusta hankkeelle ”Biomuovista valmistetun ekologisen ja ryhmän sisäisen kommunikaation mahdollistavan kuulosuojaimen kehittäminen”. Hankkeen toteutusaika on 24.08.2018 - 31.03.2020. Myönnetty yrityksen kehittämisavustus on yhteensä 126 890 €.